Wedstrijdzwemmen

Bij DWT kan je wedstrijdzwemmen, of je nu jong bent of oud, van Junior tot Masters. Vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en borstcrawl, we kunnen het je allemaal leren.

DWT zwemploeg zoekt nieuwe junioren/jeugd trainer

DWT Haarlem  zoekt  Junioren-jeugdtrainer

 

DWT is een echte familieclub, die de combinatie van prestatie en plezier voor de jeugd op de eerste plaats heeft staan. Naast wedstrijdzwemmen wordt er ook Superspetters, waterpolo en synchroonzwemmen aangeboden. De afgelopen jaren is er een mooie groei in ledenaantal en prestatie geweest. De zwemploeg heeft een grote breedtesport-groep, maar heeft ook N(JJ)K-zwemmers. De ploeg zwemt in de C-competitie en heeft de ambitie om te promoveren naar de B-competitie. Er worden buiten het zwembad veel activiteiten georganiseerd. De zwemploeg heeft ongeveer 80 actieve zwemmers.

Per ingang van seizoen 2019-2020 zoeken wij een nieuwe junioren/jeugdtrainer. Trainingsdagen en –tijden in overleg met de overige 2 trainers (minioren/senioren). In totaal is er 10 uur watertraining en 2 uur landtraining. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige trainer, die goed kan samenwerken en communiceren. Trainersniveau 2 is vereist, trainersniveau 3 is een pré (of kan via ons gevolgd worden). Het begeleiden en aansturen van hulptrainers behoort ook tot de taken.

Wij bieden een gezellige, ambitieuze en enthousiaste groep trainers, vrijwilligers en zwemmers. Gelegenheid om beleid mede te bepalen. Nader overeen te komen (onkosten)vergoeding.

 

Heb je interesse?!?! Stuur ons een mail.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inken WemheuerIMG_8138.JPG

Klokkers gezocht!!!

DWT is op zoek naar nieuwe klokkers voor het komende seizoen.
In oktober en november 2018 zal er weer een cursus tijdwaarnemer 4 worden gehouden. Wie doet er mee?

De cursusplaats is BEVERWIJK

10, 17 en 31 oktober en 7 november 2018, aanvang 20.00 uur
Locatie: clubhuis KZC, Kuikensweg 82 in Beverwijk
Examen op zaterdag 10 november in Purmerend

 

Doel van de cursus is aanleren van het opnemen van zwemtijden en het beoordelen van de zwemslagen/keerpunten bij zwemwedstrijden.

De minimale leeftijd is 16 jaar op de dag van het examen.

De cursusduur is 4 theorie-, 1 praktijk bijeenkomst(en) en 1 wedstrijd schaduw klokken.

 

Je ontvangt van DWT een stopwatch en jury T-shirt.

Opgeven? Stuur een mail naar Bianca Beijer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwemploeg zwemt 7 clubrecords in 1 weekend!!!

DWT zwemploeg verplettert oude clubrecords sinds de start van dit seizoen:

De zwemploeg van DWT is sinds de zomervakantie aan een goede reeks bezig. NK-limieten korte baan werden op een haar na gemist, maar voor de tweede helft verwachten we die toch wel op de lange baan.

Ouassima en Kenan op de NJJK!!!

Afgelopen weekend waren er de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen zwemmen in Amsterdam.

Ouassima zwom de 50m schoolslag in 0:36,18 en werd 35ste.IMG-20160130-WA0006.jpg

DWT presteert goed op ONMK kb 2016

Zes leden van DWT hebben van 21 t/m 24 januari 2016 deelgenomen aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Papendrecht!

IMG-20160130-WA0002.jpg

Jeffrey Camphens schitterde in de categorie 20+ met 1 goud (1500m vrij), 2 zilver

DWT Zwemclinic

HAARLEM - Op zondag 25 oktober hebben de zwemmers van DWT genoten van een ZwemClinic van twee top zwemmers. Joost Reijns en Sebastiaan Verschuren hebben twee keer één uur  een zwemclinic gegeven.

 

Wedstrijdzwemmen: De snelste wint

Saai baantjes zwemmen? Mooi niet! Wedstrijdzwemmen is een afwisselende en uitdagende sport. Ervaren trainers verbeteren je conditie en je techniek van alle zwemslagen. Tijdens wedstrijden