Over het clubhuis van DWT

DWT heeft een eigen gezellig clubhuis waar alle DWT’ers en bezoekers gebruik van kunnen maken. We schenken koffie, thee en frisdrank in, tappen een biertje en verkopen snoep en kleine snacks. Het clubhuis is de huiskamer van onze zwemvereniging, en ook het toneel van vergaderingen, cursussen, feesten, toernooien en klaverjasavonden.

De clubhuiscommissie

 

Femke Pabst                       Voorzitter
Mitchell Hupkens                 Vicevoorzitter
Truus Muijlaert                    Penningmeester
Toos Goedkoop                  Secretaris
Patrick Velthuis                   Lid
Mariska ter Horst                 Lid
Elise Groenendijk                Lid
Iris Pethke                           Lid
Mieke Goedkoop                 Lid

Wat we doen

De clubhuiscommissie runt het clubhuis en zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Zo doen we de inkoop en regelen we dat er altijd iemand achter de bar staat als het clubhuis open is. Ook organiseren we allerlei activiteiten. En zoals dat hoort in een huiskamer, nemen we geregeld dweil, mop en bezem ter hand. Naast de eigen leden doet de clubhuiscommissie vaak een beroep op de vaste groep vrijwilligers, bijvoorbeeld voor onderhoud en ondersteuning.

Openingstijden

De bar in ons clubhuis is twee avonden per week geopend. Op vrijdagavond – als er badwater gehuurd is – en op zaterdagavond als er thuiswedstrijden van waterpolo zijn. Ook zijn we open tijdens wedstrijden van synchroon- en wedstrijdzwemmen.

Verhuur

We krijgen weleens de vraag of we het clubhuis voor een privéfeestje verhuren. Helaas is dat onmogelijk. Wel kun je het clubhuis van DWT reserveren voor een vergadering, cursus of andere zakelijke aangelegenheid.

Locatie

Het adres van het clubhuis van DWT is Kadijklaan 1, 2035 LD, Haarlem. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het Boerhaavebad, naast de parkeerplaats, hoek Broekweg. Via het clubhuis bereik je eenvoudig de kleedkamers en de tribune van het zwembad.

Plattegrond

dwt_1.jpg

Meer informatie

Meer weten over het clubhuis van DWT en de clubhuiscommissie? We vertellen je graag meer. Vraag het aan de bar of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.