Leszwemmen

Bij DWT kan je terecht voor leszwemmen. Van watergewenning tot zwemvaardigheid 3 kan je allemaal met veel plezier bij ons doen.

Afzwemmen superspetters, zwemles vervalt.

Het clubblad staat vol met informatie; zo ook de agenda van de komende 2 maanden. Is er wel zwemles of niet? Dit is allemaal na te lezen. Aan het begin van het schooljaar in het eerste clubblad is zelfs de complete jaaragenda te vinden. Is er geen zwemles; dan staat dit aangegeven. Staat er niks aangegeven? Dan is er dus gewoon les. Ons advies; check het clubblad.

Dit schooljaar zijn er nog 2 afzwemmomenten. De eerste is al heel dichtbij. Zwemt uw kind in badje 8? Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart zal er een beoordelaar langskomen om te kijken of uw kind klaar is voor zijn of haar diploma. Op vrijdag 6 april om 18.30uur zal het afzwemmen in het Boerhaavebad plaatsvinden. De reguliere les komt hiermee te vervallen.

Vooralsnog staat de laatste keer afzwemmen gepland op 14 juli. 2 weken voorafgaand, op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni, vindt het uitzoeken plaats.

Let op; er is slechts 1 uitzoekmoment. Is uw kind niet aanwezig op het moment van uitzoeken, dan komt het ook niet in aanmerking om af te zwemmen. 

Superspetters video

Wilt u weten hoe Superspetters werkt?

Kijk dan op www.superspetters.nl

Klik op onderstaande link en u krijgt de video van de KNZB te zien met volledige uitleg.

 

 

Leren zwemmen met SuperSpetters

Leren zwemmen met SuperSpetters

 
DWT kiest voor KNZB Zwemlesmethode
 
Bij DWT leren kinderen zwemmen met de nieuwe KNZB zwemlesmethode SuperSpetters. Ze zijn sneller zwemvaardig en krijgen het KNZB zwemdiploma. DWT start op 1-1-2016 met deze zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Wat kost het

DWT is een vereniging die draait op vrijwiliigers. Daardoor zijn wij in staat om de kosten voor u laag te houden. De kosten kunt op vinden op de pagina Contributie

Wie lest er nou niet bij ons....

DWT bestaat eind van volgend jaar vijfentachtig jaar. In de club zit heel veel leszwemkennis en -ervaring. Dat blijkt duidelijk uit de prestaties van de andere DWT-onderdelen. Honderden, misschien wel duizenden kinderen én volwassenen werden bij ons de zwemkunst machtig.

Wanneer kan ik leszwemmen

Leszwemmen kan op vrijdagavond in het Boerhaavebad en op zaterdagochtend in De Planeet.

Wachtlijsten

Meer informatie over de wachttijd.