Afzwemmen superspetters, zwemles vervalt.

Het clubblad staat vol met informatie; zo ook de agenda van de komende 2 maanden. Is er wel zwemles of niet? Dit is allemaal na te lezen. Aan het begin van het schooljaar in het eerste clubblad is zelfs de complete jaaragenda te vinden. Is er geen zwemles; dan staat dit aangegeven. Staat er niks aangegeven? Dan is er dus gewoon les. Ons advies; check het clubblad.

Dit schooljaar zijn er nog 2 afzwemmomenten. De eerste is al heel dichtbij. Zwemt uw kind in badje 8? Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart zal er een beoordelaar langskomen om te kijken of uw kind klaar is voor zijn of haar diploma. Op vrijdag 6 april om 18.30uur zal het afzwemmen in het Boerhaavebad plaatsvinden. De reguliere les komt hiermee te vervallen.

Vooralsnog staat de laatste keer afzwemmen gepland op 14 juli. 2 weken voorafgaand, op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni, vindt het uitzoeken plaats.

Let op; er is slechts 1 uitzoekmoment. Is uw kind niet aanwezig op het moment van uitzoeken, dan komt het ook niet in aanmerking om af te zwemmen.