Lid worden bij waterpolo

Beste bezoeker,

Wat leuk dat jij, je zoon of dochter interesse heeft in waterpolo bij DWT! Hieronder vind je informatie over hoe het lid worden bij waterpolo in zijn werk gaat. 

Als je interesse hebt om te gaan waterpoloën, mag je bij DWT eerst 4x gratis meetrainen om te kijken of je het wat vindt. Daarna moet je een beslissing nemen of je jezelf inschijft bij ons. 

Meedoen?

Als je voor het eerst langskomt, is het fijn als je een paar dagen van tevoren even een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we de trainers op de hoogte kunnen stellen van je komst. Voor de training is het voor alle leeftijden gebruikelijk om je even in te zwaaien. Het is fijn als je minimaal 5 (liefst 10) minuten voor aanvang van de training omgekleed aan de badrand staat om mee in te zwaaien. De trainer kan zich dan ook even aan je voorstellen.  

Waar? 

Alle waterpolotrainingen zijn in het Boerhaavebad in Haarlem. Via de hoofdingang kom je het zwembad binnen. Soms moet je via ons clubhuis naar binnen. Dat is de glazen deur aan de zijkant van het zwembad. Het rolluik kan naar beneden zijn, maar tot uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de training wordt er open gedaan. 

Wat neem je mee?

Je hoeft alleen een handdoek en zwembroek of badpak mee te nemen. Slippers en een zwembrilletje zijn wel aan te raden. Voor de eerste paar keren kan je ook in bikini of wijde zwembroek meedoen, maar uiteindelijk is het zeer aan te raden om een strakke zwembroek of badpak aan te schaffen. 

Inschrijven?

Als je je in wilt schrijven, dan vraag je aan de trainer een inschrijfformulier. Wil je meteen wedstrijden gaan spelen, moet je ook een pasfoto inleveren bij je inschrijfformulier voor je waterpolostartkaart.

Kinderen en geïnteresseerden die al sporten bij een andere tak van DWT zoals wedstrijdzwemmen of synchroonzwemmen zijn ook altijd welkom om mee te trainen. Dit kost niks extra, want als je eenmaal lid bent bij DWT mag je alle sporten uitoefenen zonder extra contributie te hoeven betalen. Laat je dus niet tegenhouden om erbij te gaan waterpoloën!

Wij hopen je met deze pagina genoeg informatie te hebben gegeven. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot snel op je eerste training!

De waterpolocommissie