DWT zwemploeg zoekt nieuwe junioren/jeugd trainer

DWT Haarlem  zoekt  Junioren-jeugdtrainer

 

DWT is een echte familieclub, die de combinatie van prestatie en plezier voor de jeugd op de eerste plaats heeft staan. Naast wedstrijdzwemmen wordt er ook Superspetters, waterpolo en synchroonzwemmen aangeboden. De afgelopen jaren is er een mooie groei in ledenaantal en prestatie geweest. De zwemploeg heeft een grote breedtesport-groep, maar heeft ook N(JJ)K-zwemmers. De ploeg zwemt in de C-competitie en heeft de ambitie om te promoveren naar de B-competitie. Er worden buiten het zwembad veel activiteiten georganiseerd. De zwemploeg heeft ongeveer 80 actieve zwemmers.

Per ingang van seizoen 2019-2020 zoeken wij een nieuwe junioren/jeugdtrainer. Trainingsdagen en –tijden in overleg met de overige 2 trainers (minioren/senioren). In totaal is er 10 uur watertraining en 2 uur landtraining. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige trainer, die goed kan samenwerken en communiceren. Trainersniveau 2 is vereist, trainersniveau 3 is een pré (of kan via ons gevolgd worden). Het begeleiden en aansturen van hulptrainers behoort ook tot de taken.

Wij bieden een gezellige, ambitieuze en enthousiaste groep trainers, vrijwilligers en zwemmers. Gelegenheid om beleid mede te bepalen. Nader overeen te komen (onkosten)vergoeding.

 

Heb je interesse?!?! Stuur ons een mail.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inken WemheuerIMG_8138.JPG