DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem

Algemeen

Sponsoren
De vereniging DWT draait al sinds het begin in 1930 volledig op vrijwilligers. Echter heeft de vereniging veel kosten. Daarom zijn we erg blij dat we onze sponsoren hebben die DWT een warm hart toedragen.
JVL Administraties BV is het beheerkantoor voor Vereniging van Eigenaren in Haarlem en omstreken. Momenteel beheert JVL Administraties ruim 90 VvE`s in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Hillegom, IJmuiden, Lisse, Zandvoort, etc.).
Huijg Sport is dé sportzaak in Haarlem met een breed en diep assortiment. Wij hebben veel van veel! Vandaar dat Huijg Sport dé sportspeciaalzaak van Haarlem en omstreken is.
VDL Webdevelopment bouwt al jaren de niet zo simpele websites. Sites die eenvoudig in het gebruik moeten zijn voor de bezoeker en de websitebeheerder. VDL Webdevelopment levert alleen maatwerk websites en maak daarbij gebruik van het robuuste Laravel Framework.
AVI-Totaal is een administratiekantoor voor alle mkb’ers. Eigenaar André Visser heeft jarenlang ervaring opgedaan bij grote en middelgrote bedrijven en veel kennis van boekhouden in midden- en kleinbedrijf.
De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen.
Wintertennis in de gezelligste indoor tennishal van Haarlem. Reserveer een baan in onze tennishal, speel mee met diverse toernooien
De Club van 100 onderteunt al jaren het wel en wee van Zwemvereniging DWT
De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.