DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem
Uur U Zwemles voor senioren
Bent u de kunst van het zwemmen nog niet machtig maar wel ouder dan 16 jaar? Ook dan willen we u graag helpen om te leren zwemmen. We geven deze zwemlessen voor ouderen tijdens ons "Uur U"

Gekwalificeerde lesgevers (allemaal vrijwilligers) geven u vakkundig aanwijzingen om goed te kunnen zwemmen. Durft u het water niet in? Velen met de zelfde angst zijn u voor gegaan en sommige trekken nog steeds iedere week hun baantjes.

Aanmelden kan via ons aanmeld formulier. Wilt u meer informatie over de zwemlessen voor ouderen? Dan kan u terecht bij onze zwemles commissie via de mail.

Ons Uur U is altijd op vrijdag avond in het Boerhaavebad van 19:30 tot 20:30 uur. De ingang hiervoor bevind zich bij de parkeervakken aan de zijkant van het zwembad.

Wij werken ook samen met Sportsupport Haarlem. Heeft u een Haarlem Pas dan kan u zich daar aanmelden en krijgt u een subsidie van € 100,00 per seizoen. Dit geld in 2018 als experiment ook voor personen tussen de 18 en 50 jaar. 


Corona-update:

Vrijdag 21 augustus is weer de eerste keer zwemmen na de zomervakantie, we hopen dat u, ondanks de beperkingen, toch een fijne zomer heeft gehad.


-Hieronder de belangrijkste zaken uit het vernieuwde protocol, dat ook op de website staat:


-Houdt altijd buiten het water 1,5 meter afstand. Tijdens het zwemmen hoeft er geen afstand gehouden te worden.


-Ga vooraf thuis naar het toilet, zodat toiletbezoek tot een minimum beperkt kan blijven. 


-U komt binnen via ons clubhuis. Niet meer via de hoofdingang, zoals voor de vakantie.


-Badkleding al onder de gewone kleding aan, er is alleen een gezamenlijke mogelijkheid dit uit te doen.


-Belangstellenden kunnen niets van de zwemles zien. De tribune is gesloten.


-Er is geen mogelijkheid om te douchen.