DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem

Eerste competitie ronde voor Team Noord-Holland

terug

DWT neemt dit seizoen deel aan de competitie in Team Noord-Holland (SG), samen met KZC en ZV De Zaan. Dit om beter gebalanceerd deel te kunnen nemen aan wedstrijden.

Het eerste team, waar Rik, Jeffrey, Chantal, Willem en Cruz aan deelnemen moest voor de eerste ronde naar Rotterdam (de verste locatie dit seizoen). In het mooie sportcentrum Rotterdam Zuid werd er hard gestreden. Helaas waren er 2 ziekmeldingen in dit team en 1 diskwalificatie, waardoor niet de volle punten zijn behaald. Echter toch vinden we het eerste team terug op de derde plaats van de ranglijst Eerste divisie.

Het tweede team, deze ronde vertegenwoordigd door Thijmen, Rawan, Sohaib, Suraj, Robabe, Isaac, Xavier, Marwe en Lucia zwommen hun wedstrijd in Krommenie. Zij hadden helaas heel veel ziekmeldingen en misten hierdoor heel veel punten. Toch kregen ze het voor elkaar om met 3 seconden verschil op de eerste plaats te eindigen in de competitie B-klasse Regio Midwest.

Wij hebben ontzettend veel zin om dit seizoen verder te knallen met Team Noord-Holland en wie weet twee podiumplaatsen te bemachtigen in de competitie.