DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem
Waterpolo bij DWT
DWT heeft waterpoloteams voor alle leeftijden We hebben een flink aantal teams voor dames en heren die spelen in Regio MidWest. Bovendien hebben we een spartelende kweekvijver vol minipoloërs, pupillen en aspiranten. Waterpolo is dus een sport waarmee je jong kunt beginnen en vele jaren door kunt blijven gaan! Actief, spetterend en vol actie!

Minipolo

Als je jonger bent dan tien jaar, speel je minipolo. Je speelt in de breedte van het zwembad, je kunt staan en je mag de bal met twee handen overgooien naar anderen in je team. Natuurlijk probeer je te scoren in het doel van de tegenstander!

Er zijn twee groepen bij minipolo: één voor zes- en zevenjarigen en één voor acht- en negenjarigen. Regelmatig worden er zowel bij DWT als bij andere verenigingen minipolotoernooien georganiseerd. Ongeveer eens in de zes weken ga je een dagje op toernooi bij een andere club.

  • Kom eens langs op een training om te ontdekken of waterpolo jouw sport is!
  • Neem dan ook je vriendjes en vriendinnetjes mee, want met z'n allen is het nog veel leuker!
  • Wist je dat je de eerste vier keer gratis mag meetrainen?
  • En dat je bij DWT ook andere leuke dingen doet zoals jeugdkamp, speurtocht en dropping?

Pupillen & Aspiranten

Onze pupillen en aspiranten spelen in competitieverband in Regio MidWest. Tijdens de trainingen leer je steeds beter zwemmen met de bal, vangen en gooien en natuurlijk leer je verschillende tactieken. Voor de beginners houden we eens in de zoveel tijd een spelregelmiddag om de spelregels beter onder de knie te krijgen.

Senioren

Op dit moment zijn er twee damesteams bij DWT. Dames 1 speelt al een aantal jaar in de eerste klasse van Regio MidWest. Het tweede team speelt in de vierde klasse. Er zijn vier herenteams die meespelen in de competitite. Heren 1 speelt in de derde klasse bond. Het niveau van de overige teams varieert van 2e klasse tot 4e klasse. 

hwedfjk wefwe fjwefjklwefkl;wefk lwefw wdfwef wde wfwe